صفحات رویداد استارت‌آپ‌تخصصی دانشگاه هرمزگان

درباره رویداد

نخستین رویداد استارت آپ کارافرینی اجتماعی با هدف کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی و در چارچوب سیاست ها و خط مشی های مصوب شورای اجتماعی کشور در قالب تفاهم نامه فی مابین وزارت کشور و وزارت علوم تحقیقات وفناوری برگزار می شود.

این رویداد با هدف استفاده از پتانسیل‌های کارآفرینی اجتماعی  در دانشگاه های کشور وبا محوریت تشکل های علمی، فرهنگی و اجتماعی دانشجویی  با هدف شناسایی افراد مستعد و خلاق به منظور کمک به کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی و ایجاد روش های نوآورانه به منظور پیشگیری از آسیب های اجتماعی طی روزهای 26 لغایت 28 فروردین ماه 1399  به میزبانی دانشگاه هرمزگان برگزار می گردد.

استارتاپ ویکند :یک رویداد آموزشی-تجربی (Experiential Education)
در سراسر دنیاست که در ۳ روز متوالی (در انتهای هفته) برگزار می‌گردد. در این برنامه شرکت کنندگان پر انگیزه‌ای شامل برنامه نویسان، مدیران تجاری، عاشقان استارتاپ ، بازاریاب‌ها ، طراحان گرافیک ، دانشجویان و... گرد هم می‌آیند تا طی ۵۴ ساعت ایده هایشان را مطرح کنند، گروه تشکیل بدهند و هر گروه ایده‌ای را اجرا کند.

این برنامه جهانی تا بحال بیش از یک هزار بار در بیش از هزاران شهر دنیا برگزار گردیده و شبکه پهناوری از مشتاقان کارآفرینی را پدید آورده است. در استارتاپ ویکند ایده‌های زیادی مطرح می‌شوند اما آنچه در این برنامه اهمیت فراوان دارد فقط سه چیز است. اجرا، اجرا و فقط اجرا!
این برنامه از روز چهارشنبه آغاز و تا روز جمعه ادامه دارد.
در این برنامه شرکت کنندگان همگی در یک فضای مشترک قرار می‌گیرند و با کمک مربیان خبره ( منتور ها ) که از میان کارآفرینان موفق انتخاب می‌گردند ایده‌ها را به کسب و کار تبدیل می‌نمایند.
در پایان برنامه تیم‌ها پروژه‌های خود را به هیئتی از داوران که از میان جامعه سرمایه‌گذار و استادان دانشگاهی و کارآفرینان هستند، ارائه می‌نمایند

ارسال پیام

نام: